IT'S TIME TO GAMIFY! APPLY FOR XP! 2022.

Poslije pauze od dvije godine Ljetnji akademski kurs se vratio!

Oko trideset sudenata sa našeg, ali i sa univerziteta širom Evrope imaće priliku da učestvuju na kursu u organizaciji naše lokalne grupe BEST Podgorica. Kurs će biti na temu izrade video igara – It’s time to gamify! Apply for XP!

Kurs će trajati sedam dana – od čega će naši participanti  5 dana provesti u Podgorici, a nakon toga 2 dana u Kotoru, u periodu od 21. do 28. jula. Učesnici će imati priliku da se, kroz rad sa tutorima, mentorima i predavačima, upoznaju sa procesom stvaranja video igara, na kratko uđu u svijet gaming industrije i upoznaju sa različitim programima za kreiranje video igara. Na samom kraju kursa, učesnici će moći da prikažu svoju kreativnost i sve stečene vještine, kroz izradu sopstvene video igre.

Za 20 učesnika koji dolaze iz različitih djelova Evrope, pored same radionice, pripremili i različite aktivnosti sa ciljem da njihovo vrijeme provedeno u Crnoj Gori učinimo nezaboravnim i upoznamo ih sa predivnim pejzažima naše države. Nakon 5 dana provedenih u Podgorici, selimo se za Kotor – istorijski grad i biser Jadrana, gdje ćemo se svi družiti i proslaviti uspješno završen kurs. 

Apply for XP!!!

A sada, tim koji će učiniti ovu avanturu nezaboravnom:

Main Organizer – Dado Dervanović 

Fundraising Responsible –  Nina Nikolić

Public Relations – Aleksandra Vešović

Participant Responsible –  Dušan Maksimović

Social Responsible – Ivona Vujošević

Academic Responsible – Branko Jovović

Logistics Responsible – Kristina Miljanić

Designer – Hilal Beydemir

30262455018_09dc24dc88_o (1)
24590025398_2259ee9953_o
Close Menu