AutoCAD BEE

Ove godine, drugi put po redu, BEST kao studentska organizacija realizovaće dvodnevni kurs, BEE, koji ima za cilj da proširi znanje studenata i da ih uvede u tokove vezane za stručno osposobljavanje iz različitih, inovativnih i naučno-tehnički aktuelnih oblasti. Priliku da krenu tim tokovima pružaju im naši predavači, a to su uvijek univerzitetski profesori i uspješni i stručni ljudi u datoj oblasti. Pravo na prijavu imaju svi studenti Univerziteta Crne Gore koji izraze želju i zainteresovanost da se stručno osposobe i koji posjeduju preduzetnički duh koji traga za inovativnim, svjetski aktuelnim idejama.

Šta je AutoCAD?

BEST Podgorica u skladu sa interesovanjima studenata ovog puta organizuje ovaj projekat na temu AutoCAD BEE. AutoCAD je vrsta programa specijalizovana za kompjuterski podržano projektovanje. To je program koji nudi preko sedamdeset pet specijalizovanih softverskih alata i pomagala za različita ekspertska područja kao što su: mašinogradnja, građevinarstvo, arhitektura, elektrotehnika, kartografija itd. Može se uočiti da je univerzalne namjene, kao i to da podržava dvodimenzionalno i trodimenzionalno projektovanje kojim se, u suštini, zamjenjuje klasično projektovanje na papiru. Za razliku od alternativnih proizvoda za 2D i 3D modelovanje, AutoCAD je specifičan po sofisticiranom sistemu mjerila i visoka preciznost koja može ići i ispod milimikrona i sistem dimenzioniranja razmjere sa automatskim računanjem koji zadovoljava i najstrože tehničke standarde.

BEE će trajati dva dana i to 01. i 02. decembra ove godine, a studenti koji odslušaju predavanja od strane našeg predavača biće bogatiji za još više stručnog znanja koje će im sigurno širom otvoriti vrata mnogobrojnih kompanija koje nude posao ljudima sa obaveznim poznavanjem rada na gore objašnjenom programu. Ovo dvodnevno, ali i veoma bitno iskustvo više, biće korisno ka vašim koracima naprijed, s toga, ne gubite vrijeme i iskoristite ovu jedinstvenu priliku koja je pred vama.

Newsletter Cover (Front) v1-1
WhatsApp Image 2021-09-23 at 18.29.19 (11)
0-02-05-99bd58d1c464dec6419182f3d7997e6694a386143b3c237f50f3d9e09fdb0ccc_dbcb4b8b
Close Menu